5 Originele hooiruifjes

Gaan jouw dieren ook zo makkelijk aan de haal met hooi dat los in de kooi ligt of plassen ze het onder om er vervolgens niets meer van te eten? Gelukkig zijn hier oplossingen voor! Vijf eenvoudige producten die er niet alleen voor zorgen dat het hooi schoon en van de grond blijft, maar ook nog eens een net wat meer interessante manier van eten geven. En ze fleuren je kooi in de meest gevallen ook gezellig op!

Hooiruif om neer te zetten

 

Als je een stevig model hebt dan zijn staande hooiruiven superhandig en hygiënisch in gebruik. Shop nu


Hooibal

 

Handig om te vullen met hooi, grove gedroogde kruiden of gewoon bladgroenten. Hang ze wel altijd goed op om te voorkomen dat dieren hun kop erin kunnen steken en vast komen te zitten.


Hooizakje

Zeg nou zelf, zo'n gezellig printje maakt de kooi toch meteen tien keer gezelliger dan een plastic hooiruif om aan de tralies te hangen. Shop nu

Bolderkar

S

ja, sommige dieren gaan er alsnog graag in liggen, maar deze bolderkar biedt ruimte aan lekker veel hooi en houdt het net wat hoger van de grond.

Snuffelbak

Oké, je dieren zitten zo toch in het hooi, maar in een bak maakt dit toch net wat makkelijker schoon. Gooi een handje gedroogde kruiden door het hooi heen en je hebt een fantastische snuffelbox!Over de schrijver
Reactie plaatsen