Alles voor een fantastisch cavia-leven

Caviarij

Hoe kunnen we je helpen?

logo-caviaplein-2017

Caviaopvang Caviaplein

Wij vangen cavia’s op die om wat voor reden dan ook op zoek zijn naar een nieuw baasje. Als ze gezond zijn en een fijn karakter hebben, komen ze in aanmerking voor herplaatsing. 

vakantieopvang

Vakantieopvang

Heb je oppas nodig voor je cavia’s tijdens je vakantie? Laat ze dan bij ons logeren!lees meer
cavia wellness

Cavia-wellness

Nageltjes knippen of een nieuwe coupe!
lees meer
fragle frenkie

Wij houden van gezond eten - verstoppen - samen zijn!  

- je cavia's

meer leren - een beter cavia-leven

Cavia met meisje

cavia-Workshops op locatie

De basis voor iedereen die al cavia’s heeft of overweegt om cavia’s te gaan houden! Maak kennis met deze leuke dieren en alles wat erbij komt kijken om ze een fijn leven te geven. En natuurlijk hoe je zelf ook extra veel plezier aan je dieren kunt beleven!


cavia met boeken

E-learning

Overweeg je om cavia's in huis te nemen of heb je ze al maar wil je meer over deze fantastische dieren te weten komen?

Leren over cavia's wanneer het jou uitkomt en waar het jou uitkomt. Een deel van de inhoud, waaronder onze kindercursus cavia's houden, is gratis toegankelijk.

De beste voeding - de beste basis

Beestenplein is specialist in natuurlijke voeding voor cavia’s, andere knaagdieren en konijnen, maar ook voor honden en katten. Voeding die VOEDT in plaats van VULT. 

Alle producten zijn afgestemd op een specifieke soort, een specifiek levensstadium of doel. Van natuurlijke brokjes en enkelvoudige kruiden tot complexe kruidenmengelingen.

Eens kijken wat er voor jouw dieren bij zit? 

vakantieopvang

Vakantieopvang voor cavia's

Heb je oppas nodig voor je cavia’s tijdens je vakantie? Laat ze dan bij ons logeren! 

Een all-inclusive arrangement kost 7euro per dag voor twee cavia's, voor 3 cavia's is dat 8,50 euro. Eén cavia logeert voor 6 euro per dag.

All inclusive betekent: inclusief voer (hooi, brokjes, groente en kruiden), het verschonen van de kooi, gezondheidscontrole, pedicure en aandacht. Eventuele dierenartskosten vallen niet binnen het arrangement. 

De cavia’s worden het hele jaar door gehouden in een geïsoleerd gebouw. Het is hier in de winter niet te koud en in de zomer niet te warm. 

Wil je reserveren? Mail ons even wanneer je weggaat en hoeveel cavia’s bij ons op vakantie komen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. 

In de zomervakantie zijn wij heel snel volgeboekt, dus wacht niet tot het laatste moment!

Cavia-wellness

Nageltjes knippen: 2,50 euro

Haren knippen: 5 euro 

Tijdens een pedicure of knipbeurt wordt tevens gekeken of je cavia’s er verder gezond uitzien. Advies omtrent de verzorging is altijd gratis.

Het knippen van de nageltjes kan tijdens onze pedicure-uurtjes of op afspraak. Haren knippen gaat altijd op afspraak. Mail of bel even wanneer jullie welkom zijn!

Meer cavia-kennis

Ben je op zoek naar gratis info over cavia's? Neem dan zeker even een kijkje in onze cavia-kennisbank!