Uitgetest: Beco Hemp Squeaker

Deze keer hebben we en hondenspeeltje uitgetest: de BecoHemp Squeaker van het merk Becothings. Deze flos is gemaakt van hennepvezels en bevat piepers en is verkrijgbaar in twee maten.

Koda en Lilo mochten het speeltje testen. We hebben er samen mee gespeeld en aan getrokken, dat kon de flos goed aan. Hij rafelde niet en de piepers vinden onze honden erg leuk.

Het is wel een flos om samen mee te spelen. Aan de ene kant omdat het speelplezier dan enorm vergroot wordt. Samen spelen met je hond is immers véél leuker dan wanneer je hond zich alleen moet vermaken. Dit is ook nog eens goed voor de band met je hond. Aan de andere kant is de kans groot dat je hond het in zijn eentje vooral vermakelijk vindt om de flos heerlijk te slopen. Geef hem eens ongelijk, veel anders kun je er niet mee als je er niet samen mee kunt spelen. Trekspelletjes en apporteren zijn dus veel leuker met dit type speelgoed. Hiervoor is het speeltje dus sterk genoeg.

Het ontwerp zelf is vrij standaard voor een flos. Hij is lang genoeg, licht en de knopen zorgen voor voldoende grip.

Het merk Becothings houdt zich extra bezig met het milieu bij het maken van hun speelgoed. Ook dit speeltje is dus minder belastend voor het milieu. Een mooie bijkomstigheid!

Wat vonden we ervan? 

Speelplezier: ****

Degelijkheid/veiligheid: ****

Ontwerp: ***

Overige zaken: duurzaamOver de schrijver
Reactie plaatsen