Uitgetest: houten bal met gaten

Bij het inkopen van de spulletjes voor de webshop voel ik me soms net een klein kind in de speelgoedwinkel. En dat betekent dat er ook regelmatig iets nieuws besteld wordt dat er leuk uit ziet. Maar voordat we het dan ook daadwerkelijk beschikbaar stellen in de webshop, moeten we wel zeker weten dat het ook echt leuk is.

Zo kwam ik een houten speelbal met gaten tegen. Die werd mee besteld! We vulden hem met een lekkere grove kruidenmix. Daarna mochten Paco en zijn dames als eerste testen. Hoewel Paco weer eens ergens lui in een bak hooi te vinden was, vond een aantal meiden het gelukkig wel interessant speelgoed. Daarna hebben we nog wat mannenduo’s de gelegenheid gegeven om te te proberen.


Wat vonden ze ervan?

Stevigheid: *****

Superstevig spul! Goed hout dat niet splijt of splintert.

Ontwerp: ****

De bal ziet er interessant uit, maar niet extreem bijzonder. Door het ontwerp kantelt hij makkelijker wanneer de dieren harder duwen, wat het wat uitdagender maakt om het eten eruit te krijgen.

Speelplezier: *****

De bal is vaak opnieuw te vullen met wat je maar wilt, blijft het interessant voor cavia’s en konijnen om hem te gebruiken.

Het zal je vast niet verbazen dat we deze bal hebben opgenomen in het assortiment. Maar dan wel met een kleine aanpassing: we willen hem gevuld leveren!

Wil je hem ook bestellen? Dat kan via de webshop!


En de dames aan de rol :)

Over de schrijver
Reactie plaatsen