• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Welkom in onze shop!

Gezonde voeding is essentieel voor een gezond huisdierenleven. Wij zijn hierin gespecialiseerd en bieden alleen voeding aan waar we 100% achter staan: voeding die daadwerkelijk een bijdrage levert aan het welzijn van huisdieren. Ook de overige producten zijn zo geselecteerd dat ze degelijk zijn en daadwerkelijk van meerwaarde zijn. En uiteraard is er ook voor het baasje zelf wat leuks te vinden 🙂

Samen voor een beter dierenwelzijn
Beestenplein werkt samen met verschillende organisaties die het beste met dieren voor hebben. Denk hierbij aan dierenopvangen, adviesbureaus en gedragsdeskundigen. 

Van elke bestelling gaat een deel in een spaarpot. Hiervan steunen wij goede dierendoelen, in de vorm van voeding, maar ook door financiële ondersteuning van projecten.

Hoeveel wordt er gedoneerd van je bestelling?
Vanaf 15 tot 30 euro: 0,50 euro
Vanaf 30 euro: 1,00 euro
Van alle verkochte enJOY-producten wordt er nog extra gedoneerd, meer hierover vindt je op www.enjoy-diervoeding.nl

Wie verdient er volgens jou een bijdrage? Kunnen we jouw opvang of initiatief steunen met een bijdrage of een project?
Laat het ons weten!

Het is ook mogelijk om producten te doneren aan goede dierendoelen. Klik hiervoor op de categorie “goede doelen” in onderstaand menu.