Goede dierendoelen

Goede doelen cavia

Door het onderhouden van onze caviaopvang Caviaplein weten we als geen ander hoeveel werk het is om je in te zetten voor een beter dierenwelzijn. En hoe moeilijk het kan zijn om de kosten hiervoor te dragen. 

Daarom steunen wij heel graag doelen die zich inzetten voor dieren. Dit doen wij door met name de kleinere initiatieven te sponsoren, een donatie te geven of samen een spaardoel te bereiken. 

Heb je een goed dierendoel, een investering die gedaan moet worden of weet je een initiatief die wel een beetje extra hulp kan gebruiken?

Neem contact op! 

Hoe helpen wij goede dierendoelen?

door natuurlijke voeding te doneren

Goede natuurlijke voeding is de basis voor een gezond dier. Daarom dragen wij graag bij door producten te doneren waarvan wij weten dat ze van grote meerwaarde zijn op de gezondheid van de dieren.

door kennis te delen

Veel opvangen hebben gratis toegang tot het cursusmateriaal op het kenniscentrum.  Zo kunnen zij gebruik maken van zoveel mogelijk kennis.
cavias de caviamand

"Door jullie donaties Krijgen de bewoners vaak extra en gezonde traktaties!"

- Caviarusthuis de Caviamand

Hoe help jij goede dierendoelen?

E-magazine Beestenplein

via E-magazine Beestenplein

Van ieder lidmaatschap wordt maandelijks 0,50 euro gedoneerd aan andere goede dierendoelen. Ook lid worden? Meld je aan op het kenniscentrum!

cavia winkelmandjes

via onze webshop

Van iedere bestelling gaat een deel naar de goede doelen-spaarpot. 
log piep

via onze merken

Van onze merken enJOYed by Pippa&Koda en Piep! helpen wij extra! 
konijnenmix

via kruidenmixen die met opvangen zijn ontwikkeld

Sommige mixen zijn in samenwerking met opvangen samengesteld. Ze zijn niet alleen overheerlijk voor je dieren! Van iedere zak gaat ook een bedrag naar de opvang met wie de mix ontwikkeld is.
mix van roefke

door producten voor opvangen te kopen in de webshop

Sommige opvangen hebben aangegeven welke producten ze graag ontvangen. Die zijn te koop in de webshop, wij zorgen dat ze op regelmatige basis  op de juiste plaats terecht komen!