• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Natuurlijke voeding

Beestenplein is specialist in natuurlijke voeding voor cavia’s, andere knaagdieren en konijnen, maar ook voor honden en katten. 

Voeding die VOEDT in plaats van VULT

Daarom bestaat ons assortiment alleen uit voeding die ook daadwerkelijk een bijdrage levert aan de gezondheid van je huisdier. Alle producten zijn afgestemd op een specifieke soort, een specifiek levensstadium of doel. Van natuurlijke brokjes en enkelvoudige kruiden tot complexe kruidenmengelingen.

Eens kijken wat er voor jouw dieren bij zit? 

Bezoek onze webshop: shop.beestenplein.nl. 

enJOYed by Pippa&Koda

Een compleet assortiment aan natuurlijke premium voeding voor konijnen en knaagdieren:

  • Kruidenmixen: speciaal samengesteld voor specifieke levensstadia of problemen
  • Geperst voer: gebaseerd op timotheehooi, met kruiden en zonder soja
  •  Hooi: de essentiële basis voor elk herbivoor huisdier

Meer informatie over enJOYed by Pippa&Koda vind je hier!

Piep!

Piep! Staat voor variatie, natuurlijke en gezonde voeding, gemak en het stimuleren van soorteigen gedrag. En dat kun je geven met overheerlijke kruidenmixen, extraatjes en gemengd voer. 

meer informatie over Piep! vind je hier!

Voor distributeurs

Het assortiment van Piep!, enJOYed by Pippa&Koda en Beestenplein is ook verkrijgbaar voor verdelers en winkels. Bent u op zoek naar een private label oplossing? Neem dan ook zeker even contact op: info@beestenplein.nl 

Reacties zijn gesloten.