• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

E-learning, cursussen en community

In onze online leeromgeving vind je cursussen, e-books en meer om je kennis te verbeteren. Zo kun je nog beter en met nog meer plezier voor je dieren zorgen.

Een deel van de inhoud is voor iedereen gratis toegankelijk, neem dus snel een kijkje! 

Meld je gratis aan:

kenniscentrum.beestenplein.nl

Cursussen

Kindercursus: Cavia’s houden

Weet jij wat cavia’s allemaal nodig hebben om een fijn leven te hebben bij ons? Alles wat je echt moet weten over deze leuke en gezellige dieren! 

Kosten: gratis!

Beginnerscursus: Het fenomeen dat cavia heet

De basis voor iedereen die al cavia’s heeft of overweegt om cavia’s te gaan houden! Maak kennis met deze leuke dieren en alles wat erbij komt kijken om ze een fijn leven te geven. En natuurlijk hoe je zelf ook extra veel plezier aan je dieren kunt beleven!

Kosten: 10 euro

Beginnerscursus: Kruiden voor cavia’s en konijnen

Maak kennis met de praktische kant van kruiden en andere belangrijke voedermiddelen voor je konijnen, cavia’s en andere knaagdieren! In deze cursus leer je de belangrijkste principes over voeding, de eigenschappen van meer dan twintig verschillende grondstoffen en hoe je daarmee zelf aan de slag kunt om je dieren van nog betere voeding te voorzien!

Kosten: 10 euro

E-books

E-book: Welk huisdier past bij mij?

Dit e-book is bedoeld om je inzicht te geven over de behoeftes en leefgewoontes van de meest voorkomende huisdiersoorten. Wat hebben ze nodig? Wat kun je ongeveer verwachten? Iedere module kun je afsluiten met een leuke quiz!

Kosten: gratis!

Meld je gratis aan:

kenniscentrum.beestenplein.nl 

Reacties zijn gesloten.