• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Huisdier-café en Cavia-café

Ongeveer eens per maand is ons huisdier-café geopend! Kom langs om iets lekkers te drinken of eten tussen de dieren, vraag alles wat je over huisdieren wilt weten en neem meteen wat lekkers voor je eigen huisdieren mee! Ons assortiment vind je op shop.beestenplein.nl.

Het CAVIA-CAFÉ is een uniek onderdeel van het huisdier-café. Maak kennis met onze cavia’s, aai ze, verwen ze en geniet van deze heerlijke diertjes! 

Een overzicht van de huisdier- en cavia-cafés die gepland staan vind je in de AGENDA.

Over de dieren en het dierwelzijn

Het welzijn van de cavia’s staat altijd voorop. De cavia’s die geaaid mogen worden zijn onderdeel van onze Aai- en Knuffelploeg. Zij vinden het prima om geaaid te worden of op schoot te zitten en ze vinden het al helemaal niet erg om ondertussen een lekker stukje groente naar binnen te werken. 

Er zijn medewerkers aanwezig die het welzijn van de cavia’s in de gaten houden, zodat voorkomen wordt dat bezoekers niet goed met ze omgaan en zodat ze lekker terug mogen als ze geen zin meer hebben. Heb je (kleine) kinderen mee? Leuk! Maar zorg wel dat zij zich niet te druk of luid gedragen in de buurt van de cavia’s. Daar kunnen ze van schrikken.

Over het eten en drinken

Als je dan toch gezellig op bezoek komt, neem dan meteen een lekker drankje met een lekker zoet tussendoortje of een broodje! 

We vinden het heel belangrijk om zoveel mogelijk verantwoorde producten te gebruiken. 

Onze koffie en thee zijn fairtrade en/of biologisch. 

Dierlijke producten zijn allemaal van biologische afkomst. Dat geldt dus voor de eieren in de koekjes en cake, voor het kaas op een broodje en voor het vlees. Of je gaat voor vegetarisch beleg!

Activiteiten

Tijdens het huisdier-café worden altijd één of meerdere activiteiten georganiseerd. Iets leuks maken voor de hond, konijn of cavia, een interessante lezing over voeding, de mogelijkheid om je huisdier op de foto te laten nemen of een workshop. Welke activiteiten er op de planning staan vind je in onze AGENDA

En natuurlijk ben je ook welkom om lekker te shoppen voor je eigen huisdieren. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke huisdiervoeding, maar je vindt ook hele leuke speeltjes en andere accessoires. 

Reacties zijn gesloten.