• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

De wereld van Lilo: Sneeuw!

Het zal niemand ontgaan zijn dat we sinds zondag opeens een aardig pakje sneeuw cadeau kregen. En dat was een groot feest voor onze hondjes! Lilo had natuurlijk met haar 6 maanden nog nooit sneeuw gezien, maar zodra ze ook maar één stap buiten zette had ze het al besloten: fan-tas-tisch!!

Met die gure wind zijn we vooral veel in de buurt van huis gebleven en onze ruime tuin fungeert gelukkig prima als hondenspeelparadijs. Lilo vliegt met grote broer Koda op en neer, rollend en stoeiend door die prachtige witte deken. Ze presteren het zelfs om Noa zover te krijgen om mee te spelen, normaal houdt die zich lekker afzijdig van die “jeugd”. Mama Siuwkje vindt het allemaal wat minder prachtig, maar zij kan niet achter blijven en laat even kunstig zien hoe je je dochter efficiënt sneeuw kunt laten happen door haar te pletten.

Als de wind dinsdag is gaan liggen en de zon doorbreekt gaan we lekker naar het bos met de dames. Dat past meer in Siuwkjes straatje en ze demonstreert Lilo hoe je in het bos door de sneeuw kunt stuiven. Heerlijk. Nog een paar dagen winterwonderland en dan is het weer voorbij. Dus wij gaan er nog even van genieten! 

Reacties zijn gesloten.