• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

De wereld van Lilo: Lang leve het losloopbos!

Het is een koude, ietwat gure dag. Of we mee wilden naar het losloopbos in Chaam. Ik vond het een uitstekend idee, dus daar gingen we na de lunch! Naast Lilo mochten ook mama Siuwkje en Noa lekker mee en Elyn. En nog twee andere kelpies van de familie.

Wat een feest! Het losloopbos in Chaam is in tegenstelling tot veel andere losloopgebieden in Nederland behoorlijk groot. Je kunt er echt een lekker eindje wandelen. Er loopt ook een route van zo’n 6 kilometer, waarop je hond het grootste gedeelte los mag. Maar vandaag liepen we, zeker met een halfwas pup en een mensenpup van ruim 3 jaar, tot het water en weer terug.

Wel een puntje van aandacht: als het een natte periode was dan is het bos één groot modderfeest. Niet dat de hondjes dat erg vonden! Ze vlogen met z’n allen het bos door, plonsden door de sloten en slibden door de blubber. Eenmaal bij het water konden ze nog even lekker pootje baden en rennen op het aangrenzende grasveld. Daarna liepen we weer terug via een net wat ander en iets minder blubberig pad, zodat de kans dat we zelf in de modder belandden ook wat minder groot was.

Eenmaal terug bij de auto gingen de dames weer in de bench om lekker knock-out te gaan liggen slapen. 

Geef een reactie