• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

De wereld van Lilo: Paardjes kijken

Het is een zachte winterdag en we zijn lekker even op en neer gelopen naar de caviaopvang. Een mooi wandelingetje voor Lilo, dus die mocht mee. De terugweg staan er bij de bushalte drie pony’s bij het hekje aan het voetpad. Van een afstand had Lilo al regelmatig paarden zien staan, maar wow deze staan opeens wel erg dichtbij!

Lilo’s haren gaan overeind staan van opwinding, dat doet ze nogal snel. De paardjes kijken geïnteresseerd naar dat kleine mormel aan de rand van hun wei. Lilo blaft onzeker terwijl ze een sprongetje naar voren doet, om vervolgens drie sprongen terug te doen. Het lijkt de dieren niet veel te doen. Ik stel haar gerust met mijn stem en als ze haar aandacht even aan mij schenkt krijgt ze zowaar nog een koekje ook.

Daarna kijkt ze weer naar de pony’s. Nog een stapje dichterbij, maar ze kijken Lilo nog steeds aan. Ze wordt rustiger en lijkt gerustgesteld. Als ze geen reactie krijgt gaat ze al snel weer over op iets wat haar wel wat oplevert: netjes zitten en lief naar mij kijken in de hoop dat ze iets lekkers krijgt. En dat blijkt te werken!   

Geef een reactie