• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

In de picture: Binky

Woef woef, ik ben Binky en nog maar 5 maandjes jong. Minn vrouwtje gaat vaak naar de cavia opvang en ik ging eerst altijd mee. Haha en dan dachten de mensen dat ik een loslopende cavia was, zo klein was ik, maar nu ga ik naar opa en Bliksem als vrouwtje naar de cavia opvang gaat.

Favoriete speelgoed

Favoriete speelgoed van mij is een balletje met een belletje en mijn knuffels hondje en mama, (zo heeft het vrouwtje ze genoemd) oh en de bank, daar ga ik graag aan hangen en knagen. Vind alleen het vrouwtje niet leuk, en dan moppert ze op me.

Hobbies

In de mouw van het vrouwtje hangen, en dan lekker trekken. Slapen, oh wat is dat fijn!

Oh en bij opa langs gaan om Bliksem mijn grote broer van 15 te plagen en dan slapen bij opa op schoot als ik moe ben.

Oh en ik heb nu door hoe ik lekker hard kan grommen en blaffen en dan laat ik dan ook aan iedereen die het horen wil horen. Goed van mij hè!

Favoriete tussendoortje

Favoriete tussendoortje euh ff denken, de beloningsbrokjes van Happy Dog, euh en een lekkere kluif. Ik ben heel kieskeurig dus ik heb niet zo veel favorieten.

 

Wat mijn vrouwtje het meest bijzondere aan mij vindt. Ik denk dat ik lekker klein ben en denk ik ook blijf. Maar ze vind mij sowieso bijzonder, want ik ben het liefste hondje van de hele wereld.

 

Een grote kleine Poot van mij Binky 

Geef een reactie