• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

5 oktober: Beestenfeest! Kom je ook?

4 oktober is het dierendag, reden voor een feestje om alle dieren in het zonnetje te zetten. Dat vieren we zaterdagmiddag 5 oktober tijdens een groot Beestenfeest! 

Kom kijken in onze caviaopvang Caviaplein, neem een drankje en knuffel onze cavia’s in de allereerste editie van het Cavia-Café, maak iets leuks voor je huisdieren, kom shoppen en klets gezellig met andere dierenliefhebbers. 

Kom je ook? De toegang is gratis! 

Het feest duurt van 13.00 tot 17.00. 

Locatie: Eindsestraat 24 in Dongen (graag parkeren op het terrein achter het woonhuis, de oprit kun je gewoon oprijden!)

Wat valt er allemaal te doen?

Cavia-Café

Ons Cavia-Café is geopend van 13.00 tot 17.00. Wees welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de cavia’s van onze aai- en knuffelploeg op schoot te houden, te aaien en te verwennen met wat lekkers. Meer informatie over het cavia-café vind je hier.

Wat valt er allemaal te doen?

14.30: Beesten-Bingo
16.00: De grote huisdierenquiz
Snoepzak vullen voor cavia’s en konijnen

Vul voor je dieren een snoepzak vol met de lekkerste kruiden. Lekker en supergezond om van te snoepen! 

Sloopspeelgoed maken voor knagers
Maak je eigen hondenfleece-speeltje

Maak een supermooi en degelijk speeltje voor je hond! 

Kattenspeelpaleis maken

Maar van een kartonnen doos een supermooi kattenpaleisje! Houd jouw kat van lekker schuilen? Maak dan een mooi schuilhuis! Houdt hij van spelen? Dan maken we er een mooi speelpaleis van! 

Grabbelton
DearDier-kraampje 
Gezellig samen kletsen over dieren
Kom lekker shoppen!

Geef een reactie