• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Spaar je mee voor nieuwe verblijven bij Stichting Cavia Nijkerk?

Over Stichting Cavia Nijkerk: 

“Op 14 mei 2018 zijn wij, Katja en Eva (moeder en dochter) gestart met een dependance van Stichting Cavia. Wij zijn gevestigd in Nijkerk, mooi in het midden van het land. We dachten dat we langzaam zouden groeien, maar dat bleek binnen een paar maanden volledig anders te zijn: we zijn als het ware ‘ontploft’. Zoveel caafjes die we op mochten vangen en een even zo grote vraag naar herplaatsbare cavia’s! Tussen 14 mei en 31 december hebben we maar liefst 235 cavia’s mogen opvangen en 208 kunnen herplaatsen. Inmiddels is het 1 maart en de teller gaat al boven de 255 herplaatste cavia’s! Fantastisch, maar het geeft ook zorgen. Zorgen om de huisvesting.
We willen van de houten caviaflat af en daar mooie stellingen van metaal neerzetten, zodat we met plastic bakken (met draadrek bovenkant) kunnen gaan werken. Dit omdat we veel te maken hebben met caviaatjes die schimmel bij zich dragen en plastic nu eenmaal beter schoon te houden/maken is.
We willen ook graag een spoelbak met kraan (en boiler) in onze tuinkamer (dat is onze ‘stal’)… kortom: we hebben een verlanglijstje. We wilden dit in de komende jaren voor elkaar gaan krijgen, maar door de explosieve vraag naar opvang en herplaatsing zijn we genoodzaakt om dit op zeer korte termijn al te gaan realiseren. Maar ja, de spaarpot van de cavia’s is niet echt een vetpot. Dierenartskosten, onvoorziene operaties, castraties, medicatie, groenvoer, etc. maken het lastig voor ons om te sparen.
En toen kwam Anne op ons pad en vertelde dat zij wel een soort ‘spaarmeter’ voor ons op haar site wilde zetten… en dan val je stil en kun je alleen maar heel erg dankbaar zijn dat er mensen zijn die het werk dat wij doen mooi en goed vinden en ons willen steunen.” 

Hoe gaan wij helpen?

Van iedere bestelling die bij ons gedaan wordt gaat een bedrag naar een spaarpot. Hiervan helpen we goede dierendoelen. Soms door bijvoorbeeld voeding te doneren, maar ook door te helpen bij projecten als deze. Voor bestellingen van 12 tot 30 euro is dat 0,50 euro, daarboven is dat 1 euro. 

Dit geldt zowel voor bestellingen die in de webshop gedaan worden als voor losse bestellingen. Dus bestel snel en help mee! 

Bestel via onze webshop: shop.beestenpein.nl

Of kom op afspraak langs!

 

Volg op onderstaande meter hoe ver we zijn met sparen: 

Geef een reactie