• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Daar word ik blij van week 5 2019

Elke dag een klein dieren-dingetje waar ik blij van werd deze week. Kijk, lees en geniet!

Maandag 28 januari

Cavia Scooby gaat geweldig vooruit in zijn gezondheid nadat hij graatmager en met diarree bij ons gebracht was. Hij komt goed aan en is vrolijk, hij krijgt extra ondersteuning met onder andere muesli-mix deluxe.

Dinsdag 29 januari 

Noa ligt lekker te chillen in een mand in het kantoor van de caviaopvang. De hondjes vinden het heerlijk als ze mee mogen en Noa gebruikt deze tijd dankbaar om extra knuffels en aaitjes te verzamelen bij nietsvermoedende bezoekers.

Woensdag 30 januari

Cavia Erasmus zet zijn tanden in een verrassingsworteltje. Sinds vandaag zijn ze te koop in onze webshop, nadat ze uitgebreid getest waren door onze cavia’s in de opvang.

Donderdag 31 januari

Aan het einde van een toch best wel drukke dag gingen we nog even naar het losloopbos met Koda en Siuwkje. Daar konden ze heerlijk rondrennen. 

Vrijdag 1 februari

’s Ochtends nog even door het winterwonderland struinen met Noa en Yazoo voordat alles weer gesmolten is. We waren net op tijd, want ’s middags regende het.

Zaterdag 2 februari 

Babycavia meneertje poseert op een verrassingsbolletje. Hij is verhuisd en heeft gezelschap van een volwassen beertje.

Zondag 3 februari

Opvangcavia Bee is bevallen van een knappe en gezonde drieling! We hadden de kleintjes nog niet verwacht, dus het was een leuke verrassing!

Geef een reactie