• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Daar word ik blij van week 2 2019

Elke dag een klein dieren-dingetje waar ik blij van werd deze week. Kijk, lees en geniet!

Maandag 7 januari

Koda schooit bij Elyn om een stukje worstenbrood. Maar daar hoeft hij niet op te rekenen, die worden door haar niet gedeeld! 

Dinsdag 8 januari

Puppy Roan is aan het spelen in de tuin!

Woensdag 9 januari

De knappe kindjes van Floris. Hij was als meisje naar onze opvang gekomen en zat bij een vriendinnetje, dus hij had nog even snel een nestje bij zijn voormalige eigenaren verwekt voordat hij bij ons afgestaan werd. Zijn ze niet superknap! 

Donderdag 10 januari

Met de pups naar het tuincentrum om ze te socialiseren. Dat was interessant! Ook bij het winkelpersoneel trokken we veel aandacht. Maar ja, wie kan er nou schattige pups weerstaan! 

Vrijdag 11 januari

Op bezoek in het verzorgingstehuis in Budel. De bewoners en de dieren hebben er weer van genoten! Op de foto lieve Snoesje.

Zaterdag 12 januari

Na een rustige ochtend waarin we de hokjes hebben schoongemaakt is het ’s middags tijd voor de workshop “Het fenomeen dat cavia heet”. De deelnemers zijn enthousiast en de cavia’s erg relax. Waaronder onze Rebel, die lekker ligt te chillen in zijn mandje 🙂 

Zondag 13 januari

Het is een regenachtige dag. Net als ikzelf houden de hondjes (gelukkig) niet erg van buiten lopen in de stromende regen. Met wat extra voerpuzzels zijn ze wel blij te maken! 

Geef een reactie