• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Daar word ik blij van week 1 2019

Elke dag een klein dieren-dingetje waar ik blij van werd deze week. Kijk, lees en geniet!

Maandag 31 december

Bob is de laatste cavia die gebracht is in 2018. Hij is afgestaan wegens allergieën. Hij bleek ook een verdachte bobbel bij zijn tepel te hebben. Is dat leuk of werden we er blij van? Nee, helaas niet. Wel werd ik er heel blij van toen bleek dat hij zonder enig probleem zijn plekje vond in onze seniorensoos! 

Dinsdag 1 januari

Happy Newyear! Een heerlijk rustige dag voor iedereen. Behalve voor de pups. Die willen het liefst de hele dag spelen en drinken bij mama. 

Woensdag 2 januari

Deze avond kwamen de eerste afstandscavia’s van dit jaar naar de opvang. Twee van hen die beide alleen kwamen gingen diezelfde avond nog op date en verhuisden naar een nieuw huis met een nieuw vriendje. Eén van die geluksvogels was een knappe dame. En terwijl haar oude baasjes nog bij ons waren kwamen haar nieuwe baasjes kijken voor een geschikt vriendinnetje voor hun gecastreerde beertje. Gelukkig klikte het prima. Voor de oude baasjes was het een hele geruststelling dat ze nu precies wisten waar hun cavia terecht kwam. 

Donderdag 3 januari 

Puppy Ravy staat even te kijken wat zijn nestgenootjes aan het doen zijn. Vandaag zijn ze precies 6 weken oud. In de tuin spelen vinden ze heerlijk.

Vrijdag 4 januari  

Zoveel mooie momenten vandaag! Caviarusthuis de Caviamand ontving haar kerstcadeaus van de kerstactie en Claudia en Bud hadden hun teckeltje Tessa mee genomen voor een fotoshoot. Is ze niet superknap! 

Zaterdag 5 januari  

Het is gelukt om een derde vriendinnetje te vinden voor een trio. En dat lijkt prima te matchen! Bientje, Bobke en Bibi gaan binnenkort verhuizen naar een heerlijk ruim verblijf bij een nieuw gezin. 

Zondag 6 januari

Kelpie-wandeling vandaag met Koda en Noa. Wel geen kelpie, maar heel veel plezier had ze zeker. Gelukkig bleef het de hele wandeling droog!

Geef een reactie