• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Daar word ik blij van week 50 2018

Elke dag een klein dieren-dingetje waar ik blij van werd deze week. Kijk, lees en geniet!

Maandag 10 december

De week begint goed met een mooie donatie aan Caviarusthuis De Caviamand in onze kerstactie!

Dinsdag 11 december

Knappe Ravy staat op het punt om de werpkist uit te klimmen. Nu hij kan lopen wil hij ook ruimte om te spelen met zijn broertje en zusjes!

Woensdag 12 december

Vandaag hebben we foto’s genomen met de prachtige producten die vrijwilligster Judith voor ons gemaakt had. Chester met zijn lekkere koppie mocht poseren.

Donderdag 13 december 

Vandaag zijn we op bezoek geweest in Kaatsheuvel. Het was weer een heerlijk uurtje! Noa en Yazoo waren mee, evenals de cavia’s Kiki, Snoesje, Loesje en Floortje, en de kipjes Punky en Plumeau waren er ook bij. De bewoners hebben genoten en de dieren ook! 

Vrijdag 14 december 

Vandaag kregen we onverwachts bezoek van onze collega-opvang Stichting Cavia Nijkerk. Leuk!! En nog leuker: ze hadden een enorme berg cavia-slaapzakjes meegenomen die binnenkort verkrijgbaar zijn in de webshop. Bedankt voor jullie bezoek! 

Zaterdag 15 december

Puppy Hazel, 3 weken oud, bij mama Siuwkje. Ze hebben extra ruimte gekregen om lekker rond te kunnen rennen.

Zondag 16 december

Deze superschattige foto ontving ik van een gezin dat gisteren twee caviadames geadopteerd had. Ze waren er heel blij mee en ze wenden al aardig!

Geef een reactie