• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Kerstactie 2018: welke opvang gun jij een extra mooie kerst?

Vrijwilligers en medewerkers van goede dierendoelen zetten zich het hele jaar in om het de dieren waarvoor ze zorgen zo fijn mogelijk te maken. Kerstmis is dan toch de mooiste gelegenheid om nog een prachtig cadeau te geven? 

Tijdens de kerst waren er kerstpakketten te koop voor verschillende opvangen. De artikelen die hierin zaten waren door de deelnemende doelen zelf uitgezocht en dus helemaal naar hun wens!

Inmiddels zijn de meeste pakketten bezorgd. Lees en bekijk hier wat de dieren in de opvangen ervan vonden! 

Deelnemende opvangen

Cavia’s

 • Caviarusthuis De Caviamand
 • Caviarusthuis Villa Piepmuis
 • Caviaparadijs Hemel op Aarde
 • Stichting Cavia Nijkerk

Konijnen

 • Konijnenopvang Lapina
 • Konijnenopvang de Konijnenherberg
 • Konijnenopvang Hillegom
 • Konijnnopvang K’Nijn & Ko

Katten

 • Stichting Poezenbende uit Veldhoven

Caviarusthuis De Caviamand

Cadeautjes die gegeven zijn: 
Smulpakket S – door Dries / enJOY-mixen pakket 2x – door Noreen / enJOY Urinewegenmix + – anonieme gever / smulpakket S 2x – door Leen / Smulpakket M – door Yvonne / enJOY urinewegenmix, smulpakket S – door Annemijn

Ze zijn door jullie vandaag extra verwend. En smullen dat ze deden. Lady en Bob zaten aan de blaas mix van enJOY Diervoeding. Truffel en Kuif zaten aan een smulschijfjes. En de hooirollen daar werden ze helemaal wild van ! 

Caviarusthuis Villa Piepmuis

Cadeautjes die gegeven zijn:  

Sloop- en knaagpakket S – door Eric en Anja Hoogerbrug / Kruidenpakketje S – door Eric en Anja Hoogerbrug / Kruidenpakketje S  – door Cocky / Hooi-verwenrollen multipak – door Cocky / enJOY-mixen pakket – door Lonneke / Vezeltjespakket – door Yvonne / hooi-verwenrollen multipak, sloop- en knaagpakket S, vezeltjespakket, kruidenpakketje, enJOY-mixen pakket – door Patricia / Kruidenpakket L

Villa Piepmuis is een cavia rusthuis waar oude, verwaarloosde cavia’s wonen die uit een opvang komen. Ze genieten hier van rust, ruimte, aandacht en eten!

Stichting Cavia Nijkerk

Cadeautjes die gegeven zijn: 

Vezeltjespakket – door Saskia / 2x Kruidenpakket M – door Tiamo’s Happy Creaties / Lekkerbekjespakket en enJOY-mixen pakket – door Henk, Evelien en Thijs van Onna

Hallo, wij zijn Katja en Eva Schimmel, moeder en dochter, die dol zijn op cavia’s. Wij wilden een aantal nieuwe cavia’s in onze hokken, waren bezig om te kijken of we misschien konden gaan fokken… en kwamen via via terecht bij Stichting Cavia Bakkeveen. Daar zagen wij dat er wel 600 caviaatjes liefdevol worden opgevangen (en dat was alleen al in Drenthe!).  Bij Stichting Cavia worden cavia´s opgevangen die zijn gefokt voor de lol of voor slangenvoer (ja écht!), waar geen tijd meer voor is en/of die verwaarloosd zijn. Zij zoeken allemaal een nieuw liefdevol huisje. Op het moment dat we zoveel caviaatjes bij elkaar zagen, ging bij ons de knop om: we gaan níet fokken maar willen wel een opvang/herplaatsingshuis worden in het midden van het land.

Wij zijn begonnen met een groep van 6 eigen cavia’s en daar zijn in de loop van de maanden heel wat caviaatjes bijgekomen. Caviaatjes die om wat voor reden dan ook bij ons gebracht zijn en die op zoek zijn naar een nieuw huisje. 

Caviaparadijs Hemel op Aarde

Cadeautjes die gegeven zijn:  

Sloop- en Knaagpakket S – door Cocky / Kruidenpakket M – door Lonneke / Sloop- en knaagpakket S – door Cocky / enJOY-mixen pakket, sloop- en knaagpakket S – door Annemijn

Caviaparadijs Hemel op Aarde is eigenlijk begonnen als een opvang, dus als het mogelijk was werden de caafjes herplaatst, maar er waren altijd wel caafjes die niet herplaatst konden worden door ziekte,leeftijd of een naar verleden en zo heb je snel al veel blijvertjes waar vaak ook meer zorg naar uit gaat..Er wonen hier dus momenteel eigenlijk alleen nog blijvertjes..Er is een buitengroep met 1 castraat en 9 dametjes, en binnen wonen nog 6 caafjes o.a skinnys, en een Lethal dametje ( zij is o.a blind en doof).

Konijnenopvang Lapina

Cadeautjes die al gegeven zijn:
Kruidenpakket maat M – door de BBB-familie / enJOY Weerstandsmix + – door de BBB-familie / Kruidenpakket L, enJOY vezeltjesmix  + – door Annemijn

De donaties via Beestenplein hebben we ook mogen ontvangen. Heerlijk al die kruiden! 
Ontzettend bedankt namens alle konijntjes!

Konijnenopvang K'Nijn & Ko

Cadeautjes die gegeven zijn: 

enJOY Vacht- en Groeimix pakket – door Erik / Verstoppakket – door Erik / Knabbelen en Slopen pakket L – door Erik / Smulpakket M / Smulpakket M – door Annemijn

Konijnenopvang K’nijn & Ko is in 2016 opgestart door de sluiting van een andere Konijnenopvang. Een groep vrijwilligers zijn samen gekomen en wisten dat het grote gat wat de opvang achterliet gevuld moest worden en zo hebben zij Stichting Konijnenopvang K’nijn & Ko gestart. Samen met de steun van diverse sponsoren. Ondertussen zijn we weer 2 jaar verder en zijn er zo’n 1200 konijnen door de deur gekomen en weer uitgeplaatst samen met een konijnenmaatje. Wij doen graag mee met de kerst actie van beestenplein om onze konijnen die er nu zitten eens goed te verwennen deze kerst. Want ook met kerst is het goed om te denken aan al deze lieve beestjes die misschien anders niet zo goed terecht waren gekomen als nu <3. 

Konijnenopvang de Konijnenherberg

Cadeautjes die gegeven zijn:

Sloop- en knaagpakket L – door Noreen / Sloop- en Knaagpakket L – door Wendy en konijntjes Puck en Max / Verstoppakketje, hooi-verwenrollen multipak – door Annemijn

Bij de Konijnenherberg kunt u terecht als u een konijn wil adopteren, als u een konijn wil afstaan of als u vakantie- opvang zoekt voor uw konijn of cavia. Met zo’n 20 jaar ervaring met konijnen is uw dier hier in goede handen. Ik sta garant voor een goede omgang met uw dier(en), kundig advies en zorgeloze vakanties! 

Konijnenopvang Hillegom

Cadeautjes die al gegeven zijn:

Sloop- en knaagpakket M – door Lonneke / sloop- en knaagpakket L, hooi-verwenrollen multipakket – door Annemijn

Onze opvang is gevestigd in de mooie bollenstreek. Onze konijnenopvang heeft in 2015 een doorstart gemaakt en sinds die tijd zijn we met 35 vrijwilligers druk bezig om de opvang op een goede manier draaiende te houden.. Wij plaatsen jaarlijks tussen de 600 en 700 dieren uit altijd samen met een ander konijn. Wij doen graag mee met de kerst actie van beestenplein om onze konijnen die er nu zitten eens goed te verwennen deze kerst.  

Stichting Poezenbende

Cadeautjes die al gegeven zijn:

Snackpakketje M – door Anja en Brian / Heerrrrlijke blikjes Almo, speelpakket gooien en stoeien – door Annemijn

Afgelopen weekend hebben we ook een super leuk verrasingspakket in ontvangst mogen nemen van Beestenplein.
In December konden mensen voor onze stichting een kado pakket uit kiezen en bestellen op hun website. Heel leuk initiatief! En de katjes zijn er heel blij mee!!
Jammer genoeg waren enkele speeltjes al weggekaapt voordat ik een leuke foto ervan kon maken.. tja, het blijven katten hè 🤣.
Een leuke voerpuzzel , speeltjes, natvoer en heerlijke snoepjes 😍.
Dank jullie wel lieve mensen en Anne van Beestenplein 

15 reacties:

 1. Stichting cavia opvang Nijkerk!!

 2. Zie boven. Stichting Cavia opvang Nijkerk!

 3. Stichting Cavia opvang Nijkerk

 4. Zekers caviaopvang nijkerk. Is ze absoluut gegunt.

 5. Stichting caviaopvang nijkerk!

 6. Vakantieopvang ’t Tuinhuisje in Haaren

 7. Cavia opvang Love & Care in Nieuwegein. Zij vangen zoveel cavia’s op.

 8. Lysette van der Klooster

  Lapina konijnen opvang in andel

 9. Ik gunt het stichting zwerfkatten Rijnmond héél erg zo’n pakket.
  Ze doen super goed werk vo or alle zwerfkatten.
  Ik gun het hun super erg.

 10. Oohh Dat zou geweldig voor hun zijn.
  1 van mijn kittens komt bij stichting zwerfkatten Rijnmond vandaan.
  Ze doen top werk

Geef een reactie