• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Koda’s eerste agility-seminar

Vandaag was het zover: de eerste keer voor Koda en mij om samen mee te doen aan een agility-seminar. Koda is nu ruim een jaar oud, nog steeds volop aan de puber en daardoor niet altijd in een werk-bui. Of hij ruikt van alles, of hij raakt heel snel overprikkeld, of hij heeft gewoon niet heel veel zin. 
Koda heeft tot nu toe nog niet zoveel gedaan aan behendigheidstraining dan onze andere hondjes op zijn leeftijd. Niet dat hij iets tekort gekomen is, maar sinds we een mensenpuppy in het gezin hebben is het wat minder makkelijk om te trainen, laat staan drie keer in de week. 

Koda zat dan ook in de beginnersgroep. Maar hij had er zin in en hij deed het heel goed!! Hij heeft twee sessies lang keihard zijn best gedaan en we hebben heel veel geleerd. Koda reageerde zelfs zo goed op mijn aanwijzingen dat ik heel erg op moest letten dat ik niet te vroeg aangaf wat hij moest doen. En wachten bij de start….. dat kostte ook maar weinig moeite vergeleken met zijn normale mening daarover. 

Al met al was ik dus hartstikke aangenaam verrast van Koda’s kunsten vandaag. En nu lekker uitrusten!

Geef een reactie