• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Weer of geen wandelweer….

Eindelijk was het zover: afgelopen weekend wat het wandel-weekend met de kelpies gepland! Ik zou niet mee gaan kamperen, maar aangezien de camping een halfuurtje verderop zat was het wel mogelijk om lekker mee te gaan wandelen. En dat hebben we dus zondag en maandag gedaan! 

Het weer zat alleen niet zo mee, het was niet erg warm en er waren heel veel buien. Gelukkig hebben we het gepresteerd om precies tussen die buien door toch ruim twee uur droog te kunnen wandelen. 

We zijn beide dagen naar het natuurgebied de Oisterwijkse bossen en vennen geweest. Dit prachtige natuurgebied is enorm groot en kent erg afwisselend terrein: natuurlijk veel vennen, maar ook verschillende soorten bos en hei. Door de regen waren sommige paden ondergelopen, maar gelukkig konden we er net naast het pad nog wel langs. 

Op zondag mochten Yazoo, Noa en Siuwkje mee, op maandag Koda. En natuurlijk waren er nog meer kelpies om de vreugd te vergroten! 

Geef een reactie