• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Een dagje met Duvel

DSC01660-.jpg

Een dagje oppassen op Duvel! Koda vond het een prima idee dat zijn zusje een dagje langskwam.

Omdat er slecht weer voorspeld was leek het niet onverstandig om ’s ochtends voor alle buien even naar het park te gaan. Daar ligt een groot omheind losloopveld waar ze heerlijk kunnen spelen en rennen. Mama Siuwkje kon dan ook meteen mee, want die doet niets liever dan als een dolle over dat veld heen razen.

Nou…. ze hebben zich uitstekend vermaakt!

Om Noa en Yazoo ook nog lekker wat beweging te geven zijn die twee nog even lekker mee uit fietsen geweest. En daarna was het min of meer rustig in huis en mocht het van mij best gaan regenen en onweren. Koda en Duvel gingen ondertussen vrolijk door met spelen, want wie gaat er nou liggen slapen met zo’n gezellig speelmaatje?

Siuwkje had Duvels bench inmiddels in beslag genomen, want die ligt uiteraard véél fijner dan je eigen bench, mandjes, kleedjes, etc:

DSC01666

Uiteindelijk bleef het bijna de hele dag droog, wat natuurlijk helemaal geen straf was! Lekker de keukendeur open en de hele meute kon lekker de hele dag hun gang gaan.

DSC01686-

Inmiddels is Duveltje weer naar huis en ligt Koda de rest van de avond waarschijnlijk bij te komen van een heerlijke dag!

 

Geef een reactie