• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Puppies van Siuwkje 2017: mee op stap!

DSC09134.JPG

6,5 week oud: inmiddels zijn de pups gechipt en hebben ze hun eerste enting gekregen. Tijd om de grote wereld te gaan ontdekken!

De pups mogen nu naast lekker ravotten in de tuin en op de arm even mee auto’s kijken langs de straat echt mee op pad. Ze krijgen hiervoor een tuigje aan, waar ze niet zo makkelijk uit kunnen schieten als uit een halsbandje. En daaraan wordt dan het riempje bevestigd. Nou, dat tuigje is wel even wennen hoor, zeker wanneer er ook nog een riem aan vast zit. Maar toch lopen ze redelijk mee gelukkig, en zo niet dan mogen ze even op de arm.

DSC09094

We hebben ze meegenomen naar de bushalte verderop in de straat. Hier komen veel auto’s en bussen langs, aardig wat mensen (ja want puppies zijn natuurlijk héél schattig en knuffelbaar!!), fietsers, etc. En dat alles is te bekijken vanaf een veilig afstandje. Nou, dat vonden ze allemaal wel reuze interessant! Ze bekeken alles aandachtig, sommige meer dan andere, en waren nergens bang voor. Ieder pupje kan zo mooi op zijn eigen tempo en manier wennen en dat doen ze ook: ze reageren allemaal weer net wat anders. Sommige zitten op hun gemakje te kijken, andere willen overal snuffelen of willen overal heen. Heel leuk om te zien.

Het eerste uitstapje was een succes, kijken wat ze morgen weer mee mogen maken in de grote wereld 🙂

 

 

Geef een reactie