• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Puppies van Siuwkje 2017: Spelen en slopen

DSC08542--

Nu de pups 5,5 weken oud zijn en goed kunnen lopen, zijn ze ook volop aan het rondrennen, met elkaar aan het spelen en wat zich ervoor leent kapot aan het maken. Heel leuk! Maar ook veel werk natuurlijk. De werpkist hebben ze niet meer nodig, die hebben we er dus uitgehaald en vervangen door een lekker kleed om op te liggen.

DSC08655

Naast dat ze nog heel veel slapen zijn ze tussendoor behoorlijk actief. Daarom hebben we ze ook meteen een stuk meer ruimte gegeven en is bijna de hele keuken puppy-domein. Als je jezelf in de puppyren durft te waren wordt je toegesprongen door 8 blije happende bekjes die je graag helpen om je veters los te maken of je broekspijpen te voorzien van extra gaatjes om aan de laatste mode mee te kunnen doen. En ze spelen ook heerlijk met elkaar, soms gaat het er behoorlijk heftig aan toe. Regelmatig mogen ze ook even buiten in de tuin rennen om hun energie een beetje kwijt te kunnen.

De meeste pups doen hun behoefte ook heel aardig op of vlakbij de daarvoor bestemde kranten. Een paar pups hebben echter ook door dat dit véél leuker is dan het speelgoed in de ren en scheuren er naar hartenlust op los als er een nieuwe lading neergelegd is. Ze sjouwen ermee rond alsof het een trofee is en scheuren ze aan stukjes (gelukkig niet álle kranten, maar altijd wel een paar.

De pups eten inmiddels zowel vlees als puppybrokjes en dat gaat er allemaal als zoete koek in. En altijd willen ze nog meer dus ze hebben een erg gezonde eetlust! Siuwkje wil maar al te graag deelnemen aan deze eetpartijen, maar dat mag ze natuurlijk niet. Maar ze weet dat ze eventuele restjes mag hebben, al blijven die de laatste dagen bijster weinig over.

DSC08300

Zijn ze dan alleen maar stout? Nee hoor, gelukkig niet! Ze zijn gek op kroelen en knuffelen. En als ze een beetje moe zijn vallen ze heerlijk bij je op schoot in slaap. En wat is er nou liever dan een lekkere warme puppy op je schoot <3

Geef een reactie