• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Puppies van Siuwkje 2017: op verkenning

DSC07753.JPG

3 weken oud alweer. Nu die oogjes open zijn beginnen ze in rap tempo de wereld om zich heen door te lopen. Ze komen zelfs al het hekje over geklommen dat ze in de kist zou moeten houden. Daarom hebben we ze maar de gelegenheid gegeven om zelf de kist in en uit te kunnen lopen, zodat ze ook meteen wat meer bewegingsruimte hebben. En dat wordt gewaardeerd!

Siuwkje vindt het allemaal prachtig, maar begint nu ook wat meer buiten het bereik van haar kinders te gaan liggen. Logisch ook, want ze lopen haar het liefst de hele tijd achterna in de hoop voor meer melk, maar gelukkig ligt ze ook nog heel vaak gezellig bij ze.

DSC07767

Deze week zijn we ook begonnen met het aanbieden van vast voedsel: de gestoomde maaltijden van Renske. In een week tijd eten ze in principe allemaal goed als we het aanbieden. Het ging eigenlijk heel erg vanzelf, bij de ene viel het kwartje iets eerder dan de ander. Eerst op de grond, maar inmiddels vanuit een lage voerbak. Slimme hondjes of niet!

DSC00442

En behalve dat ze kunnen lopen, beginnen de kleintjes nu ook echt een beetje te spelen. Met de pootjes slaan, op elkaars rug gaan staan, blafjes maken. Supergrappig!

Yazoo herkent ze nu ook wat meer als hondjes. Die enge rare mormeltjes zijn ineens een stuk leuker in haar ogen wanneer hun ogen open zijn en wanneer ze een beetje rondwandelen. Ze doet dan ook haar uiterste best om hun aandacht te krijgen en heel voorzichtig met ze te spelen 🙂

Ohja…. en wat vind je van die mooie halsbandjes die ze inmiddels om hebben?

DSC00430-

 

Geef een reactie