• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Puppies van Siuwkje 2017: Hallo wereld!

DSC00177

Ach wat gaat dat snel! 2 weken oud en de oogjes zijn al open. Volgens mij zien ze nog niet heel veel, maar het is wel een heel aandoenlijk gezicht, al die blauwe kleine oogjes die een beetje verbaasd om zich heen kijken.

We hebben de puppies met lekker weer even mee naar buiten genomen om ze even lekker van het zonnetje te laten genieten. En verder worden ze veel opgepakt en geknuffeld, ze vinden het allemaal wel best.

DSC00355

De puppies maken ook steeds meer echte stapjes. Niet echt recht vooruit en meestal vallen ze daarna om, maar ach, het is een begin he 😉

We merken wel dat ze niet zo voldaan meer zijn als de puppies door Siuwkje gevoerd zijn, dus ik denk dat we heel snel een beginnetje gaan maken aan vaste voeding. Geen brokjes hoor, eerst eens beginnen met zacht voer en vers vlees. Ben benieuwd wat ze daarvan gaan vinden!

 

Geef een reactie