• Pakketverzending vanaf €10,00 – Gratis verzending in Nederland vanaf €45 tm 30KG – gratis verzending in Breda-Oosterhout-Waalwijk-Tilburg en tussenliggende dorpen vanaf €17,50

Puppies van Siuwkje 2017: Geboren!

17 maart 2017

Na het lange wachten was het moment dan bijna daar! Siuwkje was inmiddels ook zo dik geworden dat het onmogelijk nog veel langer kon duren. Sinds gisteravond was ze ook nog eens met vlagen erg onrustig: graven, hijgen en ze wilde zich overal verstoppen. Gelukkig niet de hele tijd door, maar genoeg reden om haar vandaag niet alleen te laten.

DSC09663 Prachtig nest, of niet?

De hele dag ging het zo door, maar om nou te zeggen dat ze elk moment kon bevallen…. Nee daar leek het nog niet op. Ik stond ook nogal verbaasd te kijken toen ze om 15.45 rustig in haar werpkist zat en zomaar een perswee kreeg. Bij de tweede wee ging ik kijken en was het vruchtblaasje van het eerste pupje al zichtbaar! Ongelooflijk. Siuwkjes eerste kleine was een knappe bruine dochter.

DSC09698 Puppy nummer 1! 

Natuurlijk wist ze precies wat ze ermee moest doen, maar het was toch allemaal wel erg raar dat dat kleine beestje zo piepte vond ze. En dan ook nog al dat geduw tegen haar aan. Ja dat was even wennen. Maar Siuwkje deed het al snel geweldig.

Puppy nummer 2 liet een uur op zich wachten, en daarna volgde de rest vrij snel. Het waren allemaal eenkleurige puppies, 3 zwarte en 5 bruine. En netjes verdeeld: 4 teefjes en 4 reutjes.

Gelukkig is de hele bevalling vlekkeloos verlopen. Siuwkje geeft ze meteen goed te drinken, ze wast ze goed en ligt er het liefst de hele dag bij. Volgens mij kan je je als puppy niet veel meer wensen! We zijn trots op Siuwkje.

Dat wordt genieten de komende tijd 🙂

DSC09788

Geef een reactie